social imagesocial imagesocial image
  • УЧИМЕ СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ ОД МАЛИ НОЗЕ
    ---------
    Курсеви за деца, средношколци и возрасни

  • СО СТРЕМЕЖ КОН СОВРШЕНСТВО
    --------
    Подготовка за меѓународно признати сертификати

ЗАПЛОВЕТЕ СО НАС ВО СВЕТОТ НА ЈАЗИЦИТЕ

Нашето училиште нуди јазични курсеви по англиски, германски, италијански, шпански, француски, албански и македонски јазик за странци. Се работи по програми од Express Publishing, Oxford, MacMillan, Hueber, Klett и Cornelsen.
*ПО ЗАВРШУВАЊЕТО НА СТЕПЕНОТ СЛУШАТЕЛИТЕ ПОЛАГААТ ФИНАЛЕН ТЕСТ И ПО НЕГОВОТО УСПЕШНО ПОЛОЖУВАЊЕ СЕ ЗДОБИВААТ СО ДИПЛОМА ЗА СООДВЕТНИОТ ЈАЗИК.

УСЛУГИ КОИ ГИ НУДИМЕ

Располагаме со квалификуван кадар кој долги години работи како тим и професионално ги извршува сите услуги кои ги нудиме.
Летни Online Курсеви - Лето 2020 06.6.2020 Искористете ја моменталната ситуација, инвестирајте во себе, земете некои од понудените пакети и учете од дома. ПИКАДИЛИ... Види детали
Инвестирајте во знаењето на вашите деца - Детски к... 17.6.2020 Уписи до 19.6.2020 Наставата почнува на 22.6.2020 Види детали
WELCOME TO OUR VIRTUAL CLASSROOM 19.3.2020 Со цел да им овозможи континуирана настава на своите слушатели Пикадили С оваа недела започна со онлајн настава. Види детали
Види ги сите нови вести

4500+
Преводи

300+
Клиенти

6000+
Слушатели